+45 75 16 26 00
Åbningstider

Fanø Bad

Fanø Bad var helt tilbage i 1800-tallet samlingsstedet for det internationale high-society, som tog på kurophold ved stranden på vestkysten. Golfbanen blev dengang anlagt og er også i dag et stort trækplaster.

De gamle hoteller er erstattet af nye, moderne ferielejligheder ved nedkørslen til stranden. FanøHus udlejer mange af disse ferielejligheder, hvoraf nogle har direkte havudsigt.

Fanø Bad er i øvrigt kendetegnet ved bred sandstrand og overvejende stråtækt sommerhusidyl i kuperet terræn. I Fanø Bad finder man caféer, små butikker og tennisbaner.

Sommerhus i Fanø Bad - badeby med strandliv

Hold ferie i et sommerhus i det populære ferieområde Fanø Bad. Her finder I sommerhuse for enhver smag, som alle er beliggende i smukke omgivelser – og nogle har endda havudsigt. Benyt jer af strandens nærhed. Tag en dukkert, gå en lang tur, sæt en drage op og byg et flot sandslot. Bagefter kan I slappe af på en af områdets hyggelige caféer eller i jeres eget, private sommerhus.

Herlig strand og masser af liv i byen

Badebyen Fanø Bad byder på herlige sommerhuse for enhver smag. Lige bag stranden ligger alt fra ældre og smukke til nye og topmoderne sommerhuse, omgivet af bakkede klitlandskaber og hedearealer med lyng. Og den 18 km dejlige, hvide sandstrand tiltrækker alle, som holder af strandaktiviteter – uanset om det er solbadning, gåture, drageflyvning eller sjove aktiviteter med masser af fart på, som fx kite-buggy. I Fanø Bad finder I også butikker og caféer.

18 km lang strand

Den brede, hvide sandstrand med lægivende klitter er populær hos alle. Børnene elsker at bade i den lavvandede strandkant, og der er masser af plads til både afslapning, drageflyvning og til at køre på kite-buggy.

I kan tage bilen med på stranden syd for Fanø Bad. Mod nord ligger den lille sandørken Søren Jessens Sand, som er forbeholdt fodgængere og cyklister. Ved Søren Jessens Sand kan I også se bunkere fra 2. verdenskrig, og endda gå ind i nogle af dem. Stranden ud for Fanø Bad er 18 km lang og fortsætter hele vejen ned til Sønderho i bunden af Fanø. På hele denne strækning kan I søge efter rav, og på grund af forskellen i vandstanden mellem ebbe og flod er der gode muligheder for at finde rav på stranden. Under den årlige dragefestival, som afholdes syd for Fanø Bad hvert år i juni, kan I nyde synet af tusindvis af drager på stranden.

Aktiviteter ved Fanø Bad

Når I holder ferie i sommerhus i Fanø Bad kan I spille tennis og minigolf samt tage på ridetur eller i vandland, hvis vejret ikke indbyder til udendørs dukkerter. Lige bag badebyen ligger Danmarks ældste 18-hullers golfbane fra 1902. Den smukke linksbane ligger i et naturskønt og kuperet klit- og lyngområde, og er af det britiske magasin Golf World blevet kåret som den fjerdebedste linksbane på det europæiske fastland. Er I lystfiskere, kan I prøve lykken langs kysten eller i en Put & Take fiskesø i Rindby, meget tæt på Fanø Bad.