+45 75 16 26 00
Åbningstider

Hvorfor udleje gennem FanøHus?

En del af Sol og Strand
Sol og Strand i Hune er et familieejet og velkonsolideret firma, som har eksisteret i mere end 30 år.

Et ord er et ord
Sommerhusudlejning er en tillidssag. Vi føler et personligt ansvar og en stor interesse for de sommerhuse, vi varetager udlejningen af. I forbindelse med et evt. salg af huset kan udlejningsaftalen annulleres ved at alene indgåede lejemål gennemføres.

Din tryghed
Når 1. rate er betalt, er du som ejer garanteret lejen, uanset hvornår annulleringen evt. måtte finde sted.

En fornuftig prispolitik
Hos FanøHus arbejder vi med markedets laveste provision for professionel udlejning. Vi har kontakten til lejerne og ved, hvad de finder rimeligt at betale. Vores mål er et optimalt udlejningsresultat, og derfor lægger vi vægt på at give dig et realistisk bud på dine indtjeningsmuligheder. Vi koncentrerer os om lokalområdet og dit feriehus og har derfor lave administrationsomkostninger.

Vores service - din sikkerhed
Vi yder fuld service døgnet/året rundt, herunder kontrol før og efter hvert lejemål, ligesom afhjælpning af småproblemer i huset.

Rådgivning
Vi kender lejernes behov og ønsker til et dejligt feriehusophold. Derfor rådgiver vi dig meget gerne, hvis du overvejer at gennemføre ændringer, fornyelser eller forbedringer ved din ejendom, som kan øge indtjeningen.

Eget brug af feriehuset
Som husejer har du naturligvis ret til selv at benytte feriehuset. Du kan altså til enhver tid ejerdisponere i ledige perioder, men det er vigtigt, at du giver FanøHus Feriehusudlejning besked herom. Sådan undgår vi at udleje huset, hvor du selv ønsker at bruge det. Det er en ærgerlig oplevelse for alle parter.

Medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening
Som medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening, forpligter vi os blandt andet til at følge foreningens regler for "God forretningsskik i feriehusudlejningsbranchen". Feriehusudlejernes Brancheforening opretholder desuden et godt samarbejde med andre brancheorganisationer inden for det danske turisterhverv samt VisitDenmark.