+45 75 16 26 00
Åbningstider

Rindby

Feriehusområdet Rindby ligger få kilometer syd for Nordby, og herfra breder feriehusområdet ud mod vestkysten. Det grænser op til området Fanø Bad mod nord og til den fredede klithede mod syd. Sommerhusene ligger i kuperet terræn, og sandstranden er skøn og badesikker.

Syd for feriehusområdet er 2 km strand forbeholdt drageflyvere, buggykørere, blowcarts og windsurfere.

I Rindby findes flere campingpladser, restauranter, cykeludlejning, minigolf, legeland, ligesom der er mulighed for ponyridning.

Sommerhus i Rindby - tæt på det hele

Når I vælger et sommerhus i Rindby, bor I lige ved Fanøs lange, skønne sandstrand, og samtidig er I tæt på alle Fanøs seværdigheder. Nyd den enestående strand, hvor I kan bade, flyve med drage og gå lange ture. Eller besøg den nærliggende plantage og de skønne byer med smukke, gamle huse fra dengang, hvor Fanø var en stor søfartsø.

Badeby med strand og dragefestival

Rindby Strand ligger i den nordlige ende af Fanø - på øens smalleste sted, og lige ud til den 18 km lange, dejlige, hvide sandstrand ved vestkysten. Sommerhusene er skønt beliggende i det kuperede klitlandskab, lige bag stranden. Ved Rindby Strand finder I flere butikker og spisesteder.

Stranden - et kapitel for sig

Den skønne, brede sandstrand er meget børnevenlig, da vandet er lavt i strandkanten. Det bliver dog dybere efter hver revle. I badesæsonen vil en livredder holde øje med badegæsterne fra et livreddertårn. I må gerne tage bilen med på Rindby Strand. Den sydligste del af stranden er reserveret til strandaktivteter som wind- og kitesurfing samt kite-buggy. Hvert år i juni kan I også opleve en dragefestival på Rindby Strand, lige ved badesti 21. Her kan I nyde synet af tusindvis af flotte og farverige drager i alle udformninger. Her mødes drageentusiaster fra hele verden, men alle er velkomne til at være med og kigge på.

Aktiviteter nær jeres sommerhus

Trænger I til at lave noget andet end at bade, kan I spille fodboldgolf i Rindby eller leje heste og tage på ridetur i den smukke, kuperede natur. I kan også besøge et lysstøberi eller fiske i Rindbys Put & Take fiskesø. I kan også gå på ravjagt på stranden. På grund af forskellen i vandstanden mellem ebbe og flod er der gode muligheder for at finde rav på her.

Korte afstande til alt på Fanø

Rindbys placering på Fanø betyder, at I bor tæt på det hele. Og sommerhusområdet ligger også tæt ved Fanøs smukke klitplantage med hundeskov, skovlegeplads samt cykel- og vandreruter. Lige nord for Rindby kan I prøve at spille golf på en af de bedste links golfbaner på det europæiske kontinent. Fanø Golf Links er smukt beliggende i et kuperet klit- og hedelandskab og byder på flotte udsigter over havet.