+45 75 16 26 00
Åbningstider

Dialysecenter på Fanø

Der tilbydes professionel dialysebehandling på Fanøs Sundhedscenter

Er du nyrepatient, og drømmer du om at holde ferie ved Vesterhavet i Danmark, så kan du trygt leje sommerhus på Fanø.

Nyrepatienter kan have svært ved at finde et egnet feriested, hvis de vil bo i sommerhus i Danmark, og er afhængige af at komme i dialyse. Fra den 1. maj 2016 tilbyder Fanø Sundhedscenteret gæstedialyse i ferien. Dialysecenteret på Fanø giver nyrepatienter muligheden for at komme lidt væk hjemmefra og holde en afslappende ferie ved Vesterhavet. Her kan de nyde den friske, rene havluft og Fanøs natur.

De korte afstande på Fanø betyder at transporttiden til og fra dialysecenteret er hurtigt overstået.

Professionel behandling, når du er i dialyse

Det er den tyske læge Wolfgang Förster og hans team, der står bag dialysecenteret. Wolfgang Förster har 25 års erfaring med dialysebehandling, og dialysecenteret arbejder tæt sammen med lokale læger og Fredericia Sygehus samt Nyreforeningen i Danmark.

Praktisk info:
Behandlingsperiode: Fra maj - september og efter aftale

Åbningstider: Mandag - lørdag, kl. 06.30 - 21.00

Adresse: Sundhedscenter Fanø, Vestervejen 1, 6720 Nordby


Book dialysebehandling:

Wolfgang Förster (tysk og engelsk)
Telefon: +45 3151 4840
Mail: wf@dialysecenter.dk

Myanne Olesen (dansk og engelsk)
Telefon: +45 4085 1185
Mail: mo@dialysecenter.dk

Tag i sommerhus og hold en pause fra hverdagen

En sygdom kan virke stressende og dialysebehandling kan betyde, at man som patient er meget træt i hverdagen, og at overskuddet ikke er så stort mere. Forkæl dig selv med en ferie i sommerhus på Vadehavsøen Fanø sammen med en eller flere personer, du holder af. Gå tur på Fanøs brede, hvide sandstrand, tag en dukkert i Vesterhavets bølger og ny den friske havluft. Her kan du komme helt ned i gear og samle kræfter.

Som dialysepatient kan du sagtens nyde en ferie i sommerhus på Fanø

Du behøver ikke leje et sommerhus i nærheden af Nordby, for at være i tæt på dialysecenteret. Fanø er en lille ferieø, hvor afstandene er korte, så selvom du holder ferie i sommerhus på Fanøs sydspids, er du hurtig i Nordby, når du skal i dialyse.

Diæter og kostrestriktioner kan være en stor del af livet som nyrepatient. Fordelen ved at holde ferie i sommerhus, er at du kan lave den mad, du kan tåle og ikke er afhængig af mad, andre serverer for dig. Døjer du med væskebalancen, har du dit eget køleskab til en kande afmålt vand, så du har styr på din daglige indtagelse af væske.

Oplevelser og afslapning på Fanø

Lejer I sommerhus på Fanø, så har I privatliv og kan holde ferie i jeres eget tempo. Her kan I spise morgenmad på terrassen og hygge jer med at grille om aftenen, og nyde solnedgangen sammen. Et sommerhus giver jer et godt udgangspunkt for at sammensætte lige den ferie, der passer til jer. I kan planlægge små udflugter på Fanø og besøge de idylliske byer og tage på cykelture rundt på øen. Når I kommer hjem til sommerhuset, er det tid til afslapning. Tænd op i brændeovnen, hvis vejret er køligt og kryb sammen på sofaen med en god bog.

Wellness i sommerhus

Ferie er lig med afslapning og hyggelige stunder sammen

I kan holde jeres helt egen wellness-ferie i sommerhus, hvis I vælger at leje et luksussommerhus med swimmingpool, spa eller sauna. Mange sommerhuse har spa enten ude eller indenfor. Det er toppen af selvforkælelse at sidde i de varme bobler og kigge ud over naturen eller tænde stearinlys og nyde et glas vin.

Skal I holde ferie i sommerhus med børn eller er I selv glade for at svømme, så er løsningen for jer måske at leje sommerhus med pool. Bevægelse i vand er sundt og god motion for alle. Børn og barnlige sjæle vil kunne bruge mange timer med leg og vandplaskeri i en pool. Lejer I sommerhus med pool, behøver I ikke tænkte på om solen skinner, hvis I vil have en dukkert. I hopper bare I poolen og nyder det lune vand, mens regnen siler ned. Et sommerhus med pool er især skønt, hvis I vælger at leje sommerhus på Fanø i vinterhalvåret. Det kan være rigtig hyggeligt at svømme en tur i sin egen private pool, men det regner og rusker udenfor.

Vælg jeres drømmeferie på Fanø

Er I vilde med tanken om swimmingpool og wellness i ferien, men fortrækker en billigere variant end at leje et luksussommerhus, så kan I vælge at holde ferie i en ferielejlighed på Fanø. De fleste ferielejligheder ligger i Fanø Bad med udsigt over Vesterhavet. I har adgang til de fælles faciliteter, når I lejer ferielejlighed, og det er der mange fordele ved. Her får I al den wellness, I kan ønske jer, i form af både inden- og udendørs pool, sauna og aktivitetsrum med bla. bordtennis.

Har I specielle ønsker til jeres sommerhus på Fanø, så kontakt os. Vi har fx kørestolsegnede sommerhuse, sommerhuse, der er særligt velegnet til lystfiskere og sommerhuse, hvor I må have hunden med.

Få fordele, når I lejer sommerhus hos FanøHus

Når I lejer sommerhus hos os, får I fx 10 % rabat, hvis I lejer cykler hos Fri Bikeshop, 20 % rabat på entrebilletter til LEGOLAND og 15 % rabat på Rudbecks Café og Deli. I får også en velkomstgave fra Fanø Lys og 3 gratis rundstykker fra Spar i Fanø Bad. Der er mange flere gode tilbud og rabatter til jer, når I lejer sommerhus hos os.